Onze partners in één oogopslag

Onze partners in één

oogopslag

Previder adviseert, bouwt en beheert; van werkplek tot in de cloud. Onze oplossingen implementeren we op locatie of veilig vanuit onze eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daar uit bieden we de technische infrastructuur en cloud technologie die nodig is voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfkritische applicaties. Previder is carrier- én cloudneutraal en zorgt dat u meerdere technologieën kunt koppelen, zoals public clouds als Azure en Amazon. Wij zorgen dat uw data veilig is opgeslagen en applicaties altijd beschikbaar zijn. Naast een breed aanbod staat Previder vooral voor een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen. Hierdoor zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT sector.

 

SOLUTION BRIEF

DOWNLOADEN

Proact is de grootste onafhankelijke datacenter integrator en aanbieder van cloud diensten in Europa. Al sinds 1994 helpen wij wereldwijd organisaties flexibeler te worden, risico’s te verkleinen en kosten te besparen met infrastructuuroplossingen. Onze historie ligt in storage en dataprotectie, onze oplossingen beslaan tegenwoordig echter de gehele infrastructuur stack van storage, networking, compute en virtualisatie.

 

SOLUTION BRIEF

DOWNLOADEN

 

Snel contact opnemen

030 30 33 200

Damecon staat voor 100% ontzorgen. Wij bieden managed hybride cloudoplossingen en ondersteuning op bestaande IT-infrastructuren. Onze aanpak levert haar klanten de hoogste mate van flexibiliteit, schaalbaarheid en keuzevrijheid. Zij ervaren dit als optimaal gebruiksgemak: transparant en consistent kunnen verplaatsen van data en workloads tussen on-premise, private & publieke clouds en de hyperscalers. Alle voordelen die hyperscalers tegenwoordig bieden, zonder de nadelen en nog belangrijker, met volledige controle op uw data. Dit alles vanuit een eenvoudig en allesomvattend SLA met transparante all-in disruptive prijzen.

Snel contact opnemen

+31 (0)88 3263232

De keuze voor een private, public of hybrid cloud maak je niet zomaar. Axians helpt je bij het realiseren van de ideale cloudoplossing voor je organisatie. Kies je voor een private cloud om maximale controle te behouden over de data en locatie daarvan? Of geeft je organisatie de voorkeur aan flexibiliteit en schaalbaarheid in een public cloud zoals de AxiansCloud? Met een hybride oplossing krijg je ‘the best of both worlds’, doordat je private en public cloud als één geheel worden beheerd zodat je applicaties en data eenvoudig en dynamisch kunt verplaatsen.

 

Axians gaat verder dan alleen het ideale cloudplatform en biedt organisaties ook innovatieve clouddiensten aan zoals Back-up as a Service en Unified Communications as a Service. Dit doen wij vanuit AxiansCloud, een volledige flash FlexPod infrastructuur binnen een Nederlands Tier3 datacenter. De Axians service organisatie is ISO 20.000 en 27.001 gecertificeerd.

 

SOLUTION BRIEF

DOWNLOADEN

Snel contact opnemen

+31 (0)88 988 9779

KPN is de leverancier van ICT diensten in Nederland. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN spraak-, internet- en datadiensten, evenals volledig beheerde en uitbestede ICT-oplossingen. Vanuit de eigen datacenters van KPN worden diensten als Managed Hybrid Cloud, Colocation, Hosting en Datamanagement oplossingen geleverd.

SOLUTION BRIEF

DOWNLOADEN

Snel contact opnemen

Hebt u nog vragen?

Uw contactpersoon bij NetApp

Hebt u vragen over het programma

of wilt u partner worden?

Onze experts geven u graag een helder antwoord!

 

 

Gerard van de Water

Business Development Manager

 

+31 6 464 350 25

Gerard.vandewater@netapp.com

Richard Nypels

Marketing Manager

 

+31 20 503 9600

Richard.Nypels@netapp.com